Vegabites BVBA

Vegabites is ontstaan uit een culinaire achtergrond die in 1991 begon met een kleinschalig project, namelijk het serveren van vegetarische schotels op de restaurantkaart ter afwisseling van de traditionele gerechten.
Dit uitsluitend met groenten vers van het veld !

Dit evolueerde tot een vegetarische catering die ter beschikking staat voor grootkeukens, bedrijfsrestaurants en traiteurdienst. Lees verder...

Op zoek naar ontbijtsuggesties, inspirerende lunchgerechten of originele borrelhapjes?
Proef de smaak van dagelijks geluk in het boek "Veggie & Vegan recepten voor de Happytariër". Alle info over het kookboek

 

Over ons

Zaakvoerders Jorun en Wim zijn inmiddels gestart met een jong dynamisch bedrijf, dat bereide vegetarische gerechten op de markt brengt met de nadruk op duurzaam, gezond, natuurlijk, en smaakvol.

Het bedrijf wil zich toeleggen op het bedienen van universiteiten, bedrijfsrestaurants en grootkeukens in ministeries, maar tevens ook de consument rechtstreeks beleveren via grootdistributeurs, natuurwinkels en retail. Lees verder...

 
Vegabites BVBA - Appetizing colors of Nature

Gebruik makend van verse en gezonde ingrediënten brengen wij een heel gamma aan volwaardige maaltijden, sausen en afgeleide producten, allen volledig ‘meatless’.

Door professionalisering en verfijning van de basisingrediënten zijnde de groenten, willen wij een meerwaarde bieden waarbij we kiezen voor niet-gemanipuleerde en natuurlijke grondstoffen, en tevens op originele wijze bereid.

   Onze producten   
 
 

Deze nieuwe lijn van voeding is naast vlees en vis één van de belangrijkste in de wereldvoedselpiramide doch tot op heden het meest onderschat en minst uitgebouwd qua aanbod.
Het bestaande aanbod beperkt zich tot nu toe grotendeels tot salades en gefrituurde of gepanneerde vlees lookalikes.

 

Kwaliteit staat dan ook op de eerste plaats voor zaakvoerders Jorun en Wim.

In 2015 beslisten Jorun & Wim om Vegabites te vergroten en voegden zich bij de Q-Group. De Joint-venture bleek een schot in de roos en Vegabites begon aan een prachtig parcours dat zich uitbreidde tot in de retail service.

Ondertussen heeft Vegabites een prachtig gamma van meer dan honderd producten met originele recepten, voedzaam en vleesvervangend en zijn we toonaangevend in België op het vlak van vegetarische bereidingen.

 
 

De missie van Vegabites is om voor iedereen een vegetarisch creatief alternatief aan te bieden.

Kies Vegabites...
omdat duurzaamheid het langst meegaat.

Enjoying Life is Healthy

Vegabites BVBA - Appetizing colors of Nature
 
 
 

Veggie & Vegan recepten voor de Happytariër
- Jorun Verheyden -
De smaak van dagelijks geluk

Wanneer genieten we het meest van het gezelschap van vrienden en familie? Juist, tijdens het eten van een lekkere maaltijd die met grote zorg en liefde is bereid.
Dit boek nodigt uit om samen aan tafel te gaan en te smullen. Eten dat je gelukkig maakt, lekkere gerechten waarbij niemand zwaait met gevarendriehoeken of verbodsborden. Want de gerechten zijn plant-based, bereid met lokale ingrediënten. Niet moeilijk, altijd lekker én gezond.
Je wordt er instant-vrolijk van.

 

Veggiekok Jorun Verheyden vertrekt van haar eigen smaakherinneringen. De recepten van haar grootmoeder vormen de rode draad door haar leven en zijn de basis voor nieuwe recepten.

Met kruiden en specerijen, de fijne penseelstreken van de kookkunst, maakt ze van elk recept een smaakbom. Ontbijtsuggesties die je in een handomdraai klaarmaakt, inspirerende lunchgerechten die je kan delen met collega’s of vrienden, originele tapa’s en borrelhapjes om tijdens warme zomeravonden van te genieten, en onweerstaanbaar lekkere desserts. Bij elk recept denk je: dat wil ik ook proberen,
dat wil ik zeker proeven!

Ontdek de Happytariër in jezelf.
Durf, lach en wees gelukkig!
Enjoy your meal!

  • Veggie & Vegan recepten voor de Happytariër
  • door Jorun Verheyden
  • Prijs: € 24,99
  • Soft cover
  • Omvang ca. 208 pagina’s
  • Formaat 17 x 24 cm
  • EAN-code: 9789056154882
  • Verschijningsdatum maart 2019
  • Bezoek onze Facebook-pagina